Zoeken naar thaise massage friesland

 
 
thaise massage friesland
Thaise Massagepraktijk Thai Sabaai te Wolvega.
Thaise massagepraktijk Thai Sabaai Wolvega. Centraal gelegen in Wolvega, met als werkgebied Noord-Nederland Friesland, Drenthe en Overijsel en Flevoland voor een vakkundig uitgevoerde massage door onze gediplomeerde Thaise masseuse, voor een voordelige prijs. Onze massagepraktijk heet Thai Sabaai, Sabaai is het thaise woord voor ontspannen, relaxen.
seo consultant
Thaise Massage in een Sfeervolle Salon Ning Thai Wellness Massage.
De Thaise Wellness Massage Salon van Friesland. Ning Thai Wellness Massage is de Plek voor Ontspanning Genezing. Een Massage in een Warme Thaise Sfeer. Laat je Spieren en Gewrichten weer Soepel worden met ons Traditionele Thaise Massage. Kom tot Rust met onze Olie Relax Massage.
ETNA
Thongbun Thaise Massage Openingstijden Thongbun Thaise Massage Rispensstate.
Deze Thongbun Thaise Massage vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Masseurs in de buurt. Massagewerk Friesland het Meer 217. Massagepraktijk Romano Sandee Bedumerstraat 115a. Alleszins massage en meditatie Frederikstraat 50. Patrick Venema Sport en Ontspanningsmassage Herenstraat 29. Bekijk alle Thongbun Thaise Massage vestigingen.
esther
White Lotus Massage Alkmaar.
In heel Azïe is het al eeuwen een traditie om met behulp van massage het lichaam in een ontspannen staat te brengen. De Thaise massage zijn dan ook eeuwen bekend als een van de beste van de beste ter wereld.
Juices
Yogamassage Groningen Yvonne Coppens.
Leef vanuit je hart, met wijsheid. Traditionele Thaise Massage, Nuad bo-rarn is een liefdevolle, zorgzame en diepe massagetechniek. Het is een oude helende kunst. Door een combinatie van druk, zachte strekking en toegepaste yogahoudingen wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Het werkt erg ontspannend. Geworteld in de traditie van Noord India, werden deze technieken doorgegeven van leraar op leerling. Elke leerling werd een leraar en voegde er zijn eigen verworvenheden aan toe. Tot op de dag van vandaag is het een levende wetenschap. Net zoals yoga is het een manier om de energie weer te laten stromen in het lichaam. Yogamassage helpt het lichaam terug te keren naar harmonie, naar zijn natuurlijke ritme. Afhankelijk van de gevoeligheid, flexibiliteit, spierspanning en algemene gezondheidstoestand, zal ik de druk, de strekkingen, de houdingen en de technieken toepassen waar de ontvanger op dat moment behoefte aan heeft. Thai yoga massage is pure ontspanning op maat. Zowel de ontvanger als de masseur zijn volledig comfortabel gekleed. Het uurtarief is 60. De massage duurt minimaal 90 minuten. Of voor een afspraak bij u aan huis in Friesland, Groningen of Drenthe hiervoor gelden andere tarieven.
Eros massage Friesland Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Powered by places.nl. U bent hier.: Eros massage Friesland. Telefoonnummer van Eros massage in Friesland nodig? Bel nu informatienummer 090, p/m. Wat zoek u? Eros massage Friesland. Eros massage in Friesland resultaten 1 20 getoond van 28. Thongbun Thaise Massage.
Thongbun Thaise Massage in Leeuwarden.
Welkom bij Thongbun Thaise Massage in Leeuwarden. Thongbun Thaise Massage is een kleinschalige massagepraktijk, gevestigd in een woonhuis in Leeuwarden in de wijk Camminghaburen. Wij verzorgen diverse soorten massages. U kunt bij ons terecht voor.: T raditionele Thaise Massage. Rug, nek en schoudermassage.
Chinese Massage in Friesland.
Chinese Massage in Friesland 5. Er zijn momenteel 5 adressen bekend voor een Chinese Massage in Friesland daarnaast zijn er nog een aantal adressen bekend voor liefhebbers van Thaise massage. Overzichtskaartje van Thaise en Chinese massageadressen in Friesland. Chinese Massage Qin.
Welkom bij Massagepraktijk Densang.
Neem een kijkje op de website en als u vragen of opmerkingen heeft, neem dan gerust contact met mij op. Voor uitleg van mijn massages kijk op massagetechnieken. Deze maand in de aanbieding: 3 x massage van een uur voor 100, betaling bij eerste massage.
thaise erotische massage zoeken in Massage en fysiotherapie Sport en Fitness Speurders.nl.
Voor een echte authentieke thaise aroma massage De Aromatische massage is een zachte doeltreffende. een maand geleden Hendrik-ido-ambacht Zuid-Holland. Zaterdag n thaise massage in ALKMAAR dat kan. Zaterdag n thaise massage dat kan op de kamerlinghonnesstraat 27b industrieterrein oudorp te ALKMAAR.
jitrudee thai massage.
De eerste Thaise massagesalon in Friesland! Geopend op 15 september 2017.: Jitrudee Thai Massage. Oude Weg 18, Drachten. U bent van harte welkom in een rustgevende sfeer, waar u door klantvriendelijke dames wordt ontvangen. Onze masseuse hebben jarenlange ervaring met het verhelpen van stijve spieren en gewrichten, nek en rugklachten, vermoeidheid en stress.

Contacteer ons